project & works

Casa dei Gelsi

Hospitality
Treviso, Italia
Ph
Claudio Comuzzi

Casa dei Gelsi is a social-health architectural project designed by Silvia Bertoncini and Alessandra Mancini. The Assi del Cansiglio collection with beechwood and the La Fenice finish, is the flooring chosen to extend the Advar hospice in Treviso. The light-flooded interiors stand out for their grace and elegance.

Appreciated for its exceptional beauty, Assi del Cansiglio is also known as the KM0 collection. The beechwood used for this PEFC-certified three-layer, pre-finished planking originates from the Cansiglio forest, 25 kilometres from ITLAS’ production site.

Explore other creations
Explore
Tavole del Piave

Marmolada

Oak, A021 Materia
Explore
Assi del Cansiglio

Cantina Pizzolato

Beech tree, H039 Del Bosco
Explore
Assi del Cansiglio

Piazzetta San Marco Tredici

Beech tree, Personalizzata
Write to us for more information

Fill out the form adding your request and we will contact you as soon as possible.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Privacy
Newsletter
To top
Contact us
Write to us on WhatsApp